Vejledninger

Brugsvejledninger for maskinerPopcorn maskine

OBS!!! Denne maskine kræver strøm (230 V/50 hz) og gryden bliver meget varm!

1) Låg løftes og det kontrollerer at det ikke ligger fremmedlegemer i gryden.

2) Maskinen tilsluttes strømnettet, 230V/ 50Hz, (Bruger 1300Watt)

3) ”Heat” og ”Power & Light” tændes.

4) Efter ca. 5 minutter tilsættes afmålt kokosfedt og popcorn med salt.

5) ”Turn” startes.

6) Sænk låget på gryden

7) Luk lågerne.

8) Når der ikke popper flere popcorn, slukkes ”Turn”.

9) Løft låget og tip gryden ved hjælp af håndtag (OBS: VARM!), så alle popcorn kommer ud.

10) Gryde løftes på plads igen ved hjælp af håndtag.

11) Popcornmaskine er nu klar igen og proceduren gentages fra punkt 4.

12) Hvis der ikke skal poppes flere popcorn, men de bare skal holdes varme, slukkes

      ”Turn” og "Heat". Efter endt brug, sluk helt på alle knapper og den tisluttet stikkontakt!

Til en portion bruges der ca: 1 kop popcorn ca. 200gram (2,5 dl) + en stor ske kokosfedt ca. 35-

45gram + en fingerspids salt.

Målekop og ske til popcorn og kokosfedt, samt popcornskovl medfølger.

OBS! . Gryde bliver meget varm på yderside

OBS!. Der må ikke fyldes vand i gryden mens den er varm, dette kan ødelægge gryden.


Rengøring:

Gryden rengøres efter brug med en let fugtet klud med lunkent sæbevand.  Bunden og indvendig top på samme måde. Glassiderne samt låger rengøres med glasrens. Kom ALDRIG gryden direkte i vand.

Slip for rengøringen, mod et gebyr på 150 kr., og så klarer vi den for dig :-)Slushice maskine:

Blandingsforhold: 1:5 (1 dele saftkoncentrat til 5 dele vand)

Det tager ca. 1,5 time ved første påfyldning, så er Slush Icen klar

Fyldes maskinen "halvt op" påfyldes 1 liter saftkoncentrat og 5 liter vand, i hvert af de tre kamre. Det passer til ca. 50 bægre á 30 cl.

Når beholderen er halvt tømt, kan der efterfyldes med yderligere 1 liter saftkoncentrat og 5 liter vand. Den nye blanding vil være klar efter ca. 25-30 minutter. Påfyld i mindre mængder, så fryser det hurtigere, og den smule der allerede er i kammeret kan stadig bruges.


Slush Ice med spiritus:

Fyld maskinen helt op med ca. 1,5 liter saftkoncentrat og ca. 7,5 liter vand + 1-2 flasker spiritus á 70 cl.


1.

Hovedafbryder, Lys i låget samt alle tre snegle tændes ved at trykke knapperne fra 0 til 1


2.

Knapperne med dråber/ frostsymboler over, som er markeret med funktionerne I, 0 & II (eller en dråbe, et nul og et frostsymbol)  skal stå på 0 ved påfyldning.

Efter påfyldning trykkes knapperne enten over på kun køl (ingen slushice, bruges til saftevand) eller over på frostsymbolet som er beregnet til slusice. Efter ca. 1,5 - 2 timer er slushicen klar.


3.

Rengøring af maskinen gøres ved, at tømme maskinen for alt slushice, og skylle den igennem, ved at fylde den med rent vand, og lade det løbe igennem et par gange, til maskinen ser ren ud. Maskinen må kun aftørres/ rengøres med lunkent sæbevand/ opvaskemiddel og en ren blød klud. Brug aldrig grydesvamp eller lignende, da dette vil ridse glasset. Lejer er erstatningsansvarlig!

Maskinen kan skilles ad for yderligere rengøring, men det fraråder vi, hvis ikke man er kyndig bruger/ kender af maskinen. Lejes maskinen i længere tid (flere dage/ uger), vil lejer modtage detaljeret og behørig materiale herom.


OBS!

Maskinens snegle må IKKE slukkes så længe der er slush ice i maskinen. Dette medfører at isen fryser til en hård klump, og hvis man starter sneglen igen, vil denne samt gear og motor blive ødelagt! Lejer er erstatningsansvarlig!


Slush ice maskinen må ALDRIG løftes i lågene. Dette kan medfører, at beholderne vrider sig løs og bliver utætte. Alt saft vil løbe ud. Dette kan medfører reparation af maskinen. Lejer er erstatningsansvarlig.Tag fat nedenunder maskinen ved løft/ flyt. Det anbefales at være to (2) personer!


Ungå så vidt mulig forlængerledning, men tilslut maskinen direkte til 230 V/ 50 Hz vægudtag med jord. Skal der bruges forlængerledning anbefales en god tyk én med jord og aldrig en kabeltromle, med mindre denne er rullet helt ud! Maskinen bruger ca. 1200 watt og af samme årsag anbefales det derfor, ikke at have andre forbrugsmaskiner på samme sikringsgruppe/ fase.


Er maskinen utæt, larmer ved opstart eller siger unormale knirkelyde m.v. skal maskinen slukkes øjeblikkeligt og Egedal Udlejning kontaktes. Ved tvivlstilfælde kontaktes Egedal Udlejning for en sikkerheds skyld.


Maskinen er udtsyret med en "timer" hvor der kan programmeres tid for automatisk opstart og sluk m.v. Det anbefales ikke at bruge denne funktion, med mindre man er kynder bruger/ kender af maskinen, og lejer den over flere dage/ uger.Drinksfontæne:

Det anbefales at den leveres og samles på stedet af Egedal Udlejnings personale. Samling og klargøring er inkluderet i de 295 kr. som fragten koster.Isterningmaskine:

Isterningmaskinen skal fyldes med vand til max. mærket og derefter tilsluttes strøm (230 V./ 50hz). Der kan vælges imellem to størrelser isterninger. Vi anbefaler den store størrelse. De første isterninger er klar efter blot ca. 10 minutter. Maskinen lyser og bipper selv, hvis den mangler vand eller skal tømmes for isterninger. Hvis maskinen ikke længere skal bruges, skal den være helt slukket.Partycooler:

Kræver kun strøm (230 V./ 50 Hz) og fungerer fuldstændig som et almindeligt køleskab. Sæt gerne partycooleren til en dag i forvejen, og vent med at fylde den op med dåser eller flasker, indtil et par timer før gæsterne kommer. På den måde køler maskinen bedst. Jo mere der fyldes i maskinen, desto længere er den om at køle det. Sørg for at toplåget hele tiden er lukket, så maskinen kan køle optimalt.Aktive Højtalere:

Højtalerne har indbyggede forstærkere, og kræver derfor kun strøm (230 V./ 50hz) samt et signalkabel fra den afspillende enhed, og et lydkabel fra den ene højtaler til den anden. Alle kabler medfølger.

VIGTIGT! Når der tilsluttes en afspillende enhed (PC, telefon, Ipad, Ipod m.v.) så SKAL mastervolumen være skruet HELT NED på nul (0). Hvis minijackstikket hives ud af eksempelvis en ipad for at blive tilsluttet en anden enhed, såsom en PC eller lignende, og der ikke er skruet helt ned for mastervolumen, kan dette resulterer i en meget høj og skrattende lyd, hvis forvrængning kan ødelægge/ sprænge højtalernes enheder. Lejer hæfter 100% for ertstaning af ødelagt udstyr, herunder også hvis højtalerne er sprængt som følge af ovenstående fejl eller såfremt der er spillet højere end højtalernes formåen, hvilket også kan resulterer i ødelæggelse af højtalerne.T-Bar med Lysshow:

Lysshowet er fuldautomatisk (lydstyret) og kræver kun strøm (230 V./ 50 Hz), og så kører det af sig selv i takt til musikken. Bemærk at der i lysshowet findes en kraftig laser effekt. Denne skal være placeret, så den ikke skinner direkte i øjnene på stillesiddende-/ stående personer. Det anbefales at denne kun anvendes på dansgulvet. Effekten kan evt. slåes fra, ved at slukke bag på den eller hive stikket ud til den.